Fogászati fényképezőgépek beállítva kedvező áron eladók. Igény esetén fogorvosi fotózás oktatással!

A fogászati fényképezőgép a fogászati szakma bármely ágával foglalkozó rendelőben elengedhetetelen kellék manapság. Legyen szó esztétikai fogászati beavatkozás fotózásáról, egy fogpótlás előtti és utáni állapot fotodokumentálásáról, egy implantátum beültetés mentetének fényképezéséről, vagy egyszerűen a fogtechnikussal való pontosabb vizuális kapcolattartásról, a fogászati rendelői fényképek készítése kikerülhetetlen.

Sok fogorvos megoldja ezt a telefonja "camera" funkciójával, vagy az otthoni kis teljesen automata fényképezőgépével. Azonban nekik sem nehéz megállapítani a különbséget egy telefonnal készült szájüregi fotó és egy fogászati célra összeállított makro fényképező gép között.

A fogászati fotózást megtfogászati fényképezőgépanulni nem olyan nehéz mint azt elsőre gondolná. Autodidakta módon  tankönyvekből, kollegáktól is könnyen elsajátítható, illetve jó néhány Magyarországon is elérhető fogászati fotózási tanfolyam kereteiben megismerhető. Ilyen tanfolyamok szervezésével rendelők és fogorvosok számára cégünk is foglalkozik.

A tárgyi feltétel egy megfelelő minőségű tükörreflexes fényképezőgép beszerzése, mely körvakuval, illetve 1:1 nagyítást lehetővé tevő macro objektívvel van ellátva.

Ezek az információk gyorsan beszerezhetők a kollegáktól, azonban amikor nekiállunk a fentiek beszerzésének magunk egy nagyobb fogászati boltban gyakran rádöbbenünk, hogy az említett gépek összeállítása  könnyen eléri 600 000 - 1 000 000 forintot. Az összeg elköltését követően arra is juthatunk, hogy a fotóáruház által ajánlott "legjobb fényképezőgép szet" túl nagy, vagy akár TÚL BONYOLULT rendelői felhasználásra.

EZEN PRÓBÁLUNK ÖNNEK, MINT FOGORVOS KOLLÉGÁNAK SEGÍTENI:

Fogorvosi tevékenységet végző cégünk ezen költség mérséklésében próbál önnek segíteni. Több éves külföldi kapcsolatok révén prémium márkák megfelelő termékeit összeállítva komplett fogászati  fényképezőgépek összeállítását vállaljuk, igény függvényében már 200 000 HUF áron. Csak a két nagy gyártó Canon és Nikon gép vázakkal foglalkozunk, és az ár magában foglalja a körvaku és az objektív árát.

Minden Nálunk vásárolt géphez biztosítunk egy órás oktatást, macro fotózási alapokkal.

Amennyiben rendelője számára egy komplett oktatást szeretne, megbeszélés szerint erre is van lehetősége, fényképezőgép vásárlással egybekötve az oktatási ár csökkentésével.

A gépek amiket árulunk, mind nyugat-európai visszavett kipróbálási dararabok, és 15 000 expo alatti használt, de gyakorlatilag 'új állapotú' gépek  melyekre mi vállaljuk kipróbálási illetve a használti garanciát.

Amennyiben egy egy olcsóbb model megvásárlása után később, magasabb kategóriásat vásárol tőlünk, nálunk vásárolt sértetlen előző gépét beszámoljuk.

bővebb információ a photo@dentors.com email címen kérhető.

csoport tagjai